Header

Tryck på kakel

Du kan använda ditt eget material, skapa en egen design eller använda vilken annan bild du vill. Vi har ett intimt samarbete med svenska och internationella fotografer och bildbyråer för att hitta de bästa bilderna. Hos oss kan du få allt från en enkel bild på en enda kakelplatta till komplicerade motiv som täcker hela väggar.

Handmålat kakel

Vi erbjuder även handmålat kakel. Du kan också få kakel med äkta guld och silver för sol, himmel och stjärnor som ger en exotisk ”Tusen och en natt”-känsla.

Fotokakel och tapet

Fototapet mönsterGenom vårt exklusiva samarbete med ett etablerat tapetföretag kan vi som enda företag trycka exakt samma mönster på kakel och klinkers som finns på den tapet du har valt. Du kan naturligtvis också välja en fototapet. Resultatet blir oerhört effektfullt.

Passar överallt

Vi har över tio olika metoder när det gäller att designa och inreda olika miljöer.  Vårt kakel passar överallt och ger både ett trivsamt och exklusivt intryck.

Extremt hållbart

Vår tillverkningsmetod är helt fri från miljö- och hälsofarliga ämnen, och kaklet tål mycket hårda påfrestningar. Det kan utan vidare vara utomhus i de mest tuffa och krävande miljöer likväl som i privata och professionella köks- bad- och våtutrymmen. Hållbarheten är garanterad att hålla många år genom flera krävande tester. Kaklet rengörs enkelt med vanliga rengöringsmedel. Produkterna är givetvis uv-anpassade.

Montering

Vi samarbetar enbart med professionella kakelsättare som mer än gärna hjälper dig med att sätta upp ditt kakel. Kaklet monteras på traditionellt vis med vanlig fix. När det gäller montering av glas och speglar anlitar vi erkända glasmästare.

Dela på: Dela på Facebook

Comments are closed.